avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am pierdut la o farmacie suma de 500 lei, dar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am pierdut la o farmacie suma de 500 lei, dar farmacistele și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații. Pot suna la poliție să caute făptașul în filmări?

Buna ziua ieri am pierdut la o farmacie suma de 500 lei am fost cu frumosul înapoi de unde am pierdut banii am întrebat farmacistele și bodyguard ul dacă au văzut ceva ..ia durut fix nicăieri nu mi au dat nici un răspuns omenesc...pot suna la politie sa caute în filmări făptașul?totuși sunt banii mei deșii i am pierdut ar trebui restituiți,.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Andrea Paul , Consilier juridic 14:06, 1 Noiembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana in cauza poate sa ceara sa vada imaginile ce le au inregistrate cu persoana dansului sant OBLIGATI conform DGPR. Nu pot sa-i dea filmarea cu CHIPURILE celorlalti (penrtru ca dureaza blurarea).Atentie sant obligati conform DGPR. Doi politistii pot optine imaginile celorlalte persoane doar prin cerer scrisa dsemnata de comandantul sectiei sau un procuror.Atenti farmacia este obligata sa aiba imaginile pentru minim20 de zile maxim 30.Primesc amenda.Deci domnul merge la farmacie si face o cerere scrisa cu data si ora de inregistrare a cererei, in care specifica ziua si ora si minutul cand a avut loc evenimentul, farmacia este obligata conform DGPR in 15 zile sa ofere un raspuns.Daca raspunsul a covenit se face plangere la ANSCPDCP. Va spun ca primeste mai multi bani decat a pierdut.DGPR-ul RECOMANDA ( obliga) ca farmacia sa dea satisfactie cat mai prompt, altfel amenda poate ajunge la 2% din cifra de afacere.
Persoana in cauza poate sa ceara sa vada imaginile ce le- au inregistrate cu persoana dansului sant OBLIGATI conform DGPR. Nu pot sa-i dea filmarea cu CHIPURILE celorlalti (penrtru ca dureaza blurarea).Atentie sant obligati conform DGPR. Doi, politistii pot optine imaginile celorlalte persoane doar prin cerere scrisa semnata de comandantul sectiei sau un procuror.Atentie farmacia este obligata sa aiba imaginile pentru minim 20 de zile maxim 30.Primesc amenda.Deci domnul merge la farmacie si face o cerere scrisa cu data si ora de inregistrare a cererei, in care specifica ziua si ora si minutul cand a avut loc evenimentul, farmacia este obligata conform DGPR in 15 zile sa ofere un raspuns. Daca raspunsul nu a covenit se face plangere la ANSCPDCP. Va spun ca primeste mai multi bani decat a pierdut.DGPR-ul RECOMANDA ( obliga) ca farmacia sa dea satisfactie cat mai prompt, altfel amenda poate ajunge la 2% din cifra de afacere pe anul trecut. E simplu daca nu are pitograma galbena cu un text cerut de GDPR (vezi DEDEMAN), poti face santaj direct si pleci in aceeasi zi cu banii. Orice plangere ( corecta si indreptatita) care ajunge la ANSCPDCP, persoana fizica castiga mai mult decat a pirdut.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
Ela-, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vă adresați poliției aceștia pot cere filmările

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul politia rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe ... paul_sonea paul_sonea Are dreptul Politia Rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe o camera de pe domeniul public, fara ca eu sa fiu anuntat? E vorba de o atingere intre 2 masini ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)