avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventie intre doua asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventie intre doua asociatii de proprietari

La sistemul de canalizare al complexului rezidential pe care il reprezint este racordat un alt bloc. Cand acesta din urma a fost construit, contructorul l-a legat la reteaua de canalizare a complexului si nu la cea a orasului, dezvoltatorii cunoscandu-se intre ei.

Am discutat cu presedintele respectivei AP si este de acord sa contribuie la plata serviciilor de canalizare (o data pe luna se vine cu o vidanja si se curata fosa). Pentru a fi totul oficial, am dori semnarea unui act (conventie sau acord banuiesc ca se numeste).

Ma poate ajuta cineva cu un model de astfel de document? Cum ar trebui intocmit?
Cel mai recent răspuns: Bogdan_86 , utilizator 08:55, 16 Octombrie 2018
Nu exista model conventie care sa acopere interesele dv
Puteti accesa de pe site model cadru conventie care urmeaza sa fie persoanlizat cu datele concrete ale celor 2 asociatii de proprietari
Multumesc.
Imi puteti indica unde anume pe site gasesc model cadru de conventie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat este intocmit de un notar? maria_carmen maria_carmen Societatea care a construit complexul rezidential, format din 7 case si 4 blocuri (construite in perioada 2008 - 2013), a construit in 2012, pe un loc de ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)