avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cumul pensie salariu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cumul pensie salariu functionar public

Daca un functionar public in serviciu ia pensie militara pentru activitatea desfasurata in sistemul militar minim 10 ani(conf.Legii pensiilor militare,art.19)poate cumula pensia cu salariul de functionar public?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 19 Octombrie 2018
Da, poate cumula pensia cu salariul de functionar public.(va spun din practica,unde am intalnit recent o astfel de situatie ( pensionar MAI + functionar public achizitii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie din sistemul militar. crasmaru costel crasmaru costel rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)
Ce semnificatie rezulta pentru pensionare? roshu roshu Ce semnificatie si ce efecte are asupra pensionarii, urmatoarea evolutie in activitatea unei persoane: Dupa absolvirea liceului teoretic - a efectuat 2 ani ... (vezi toată discuția)
Militar/politist pensionat angajat functionar public rhemaxos rhemaxos Dupa cum se cunoaste, OUG nr.230/2008 a fost declarata neconstitutionala. Foste cadre militare/din politie s-au pensionat in baza legilor specifice: Legea ... (vezi toată discuția)