avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Calatoria cu un minor cu dubla cetatenie ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Calatoria cu un minor cu dubla cetatenie româno-italiana

Bună ziua! Sunt cetatean roman cu domiciliul în Italia cu dubla cetățenie româno-italiană. As dori sa merg in Romania pentru cateva zile împreună cu fiica mea minora de 9 ani care are si ea dubla cetățenie si pasaport crds. Din pacate pașapoartele noastre sunt expirate si avem doar cărțile de identitate italiene valabile .
As dori sa stiu daca la întoarcerea în Italia sunt deajuns cărțile de identitate italiene sau este nevoie si de o procura de la tatăl minorei pentru a se întoarce în Italia.Repet ca pașapoartele noastre crds sunt expirate.
Va multumesc!

I
Cel mai recent răspuns: PetronelaRoman23 , utilizator 14:53, 17 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Procura minor Costa Blanca Costa Blanca Este vorba despre un minor care trebuie sa vina in tara , dar nu poate fi insotit de parinti, deoarece acestia nu pot lua vacanta. Treaba ar fi ... (vezi toată discuția)