avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... validitate contract de munca, imediat dupa concurs in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

validitate contract de munca, imediat dupa concurs in caz de nastere

Ce se poate face in situatia in care a avut loc concursul de ocupare a unui post si imediat dupa interviu,persoana care a castigat concursul a nascut prematur? Ar exista o posibilitate sa se incheie cim, avand in vedere ca ai termenul de 15 zile calendaristice sa te prezinti la post, prin exceptie 20 lucratoare? Avand in vedere perioada minima de lauzie de 42 de zile, cum s-ar putea proceda?
Cel mai recent răspuns: cristinacarina , utilizator 19:24, 18 Octombrie 2018
Cum sa se incheie c.i.m. ?

Sa se semneze , va referiti ?
Buna seara! Se impun cateva lamuriri! De semnat contractul persoana il poate semna in timp util dar e valid un astfel de contract? De 42 de zile concediu spune legea, beneficiaza lauza dupa nastere si nu poate sa intrerupa aceasta perioada.Or, persoana in cauza va depasi maximul de 30 de zile in care ar putea semna contractul, dar ce se intampla dupa semnare ca nu se va putea prezenta la serviciu, cel putin pana la trecerea celor 42 de zile de concediu de lauzie? Nu exista rezolvare intr-o astfel de speta?
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
cristinacarina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie, concediu postnatal adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb si anume : eu sunt in concediu prenatal si anume din data de 30 iulie si pana in 30 septembrie.In data de 11 septembrie am ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc niciunde raspunsul! meli22 meli22 Buna, daca este cineva care m-ar putea ajuta il rog sa o faca ! Acum 10 zile in 15 .08 am fost internata si am nascut iar eu tocmai eram in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca pt cresterea copilului kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Buna ziua. Am o intrebare legata de suspendarea condractului de munca dupa nasterea unui copil. Am nascut pe 1 iulie, am avut concediu in mai 8 zile, iunie, ... (vezi toată discuția)