avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire la locul de munca

Buna ziua.Sunt profesor detasat in urma sedintei publice la ISJ, pe un post rezervat de actualul director. Ca urmare sunt sistematic si continuu hartuit la locul de munca , deoarece acele ore erau sa fie preferential acordate , dar am aparut eu. Cum pot sa contracarez legal aceasta situatie de hartuire si abuz de putere din partea directorului de scoala in forma continuata contra mea. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
victor1906, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 18 Octombrie 2018
Ati primit un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasat pe post rezervat ca profesor la scoala. victor1906 victor1906 Buna ziua. In urma sedintei publice de repartizare posturi de profesori, am castigat dreptul sa ocup un post la un colegiu , pe un post rezervat de catre ... (vezi toată discuția)
Expertiză psihiatrica victor1906 victor1906 Buna ziua. Sunt profesor la un colegiu, repartizat pe post în urmă ședinței publice de ISJ. Titularul postului este al actualului director de școală. Din ... (vezi toată discuția)
Am fost reclamata dadriana51 dadriana51 sunt cadru didactic si un parinte a depus reclamatie la isj deoarece am lipsit 2 zile , fiind invoita de director. probabil va veni cineva de la inspectorat in ... (vezi toată discuția)