avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul Start up plus - poate ridica pretenții la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul Start up plus - poate ridica pretenții la casă un chiriaș care investește 40000 de euro?

Buna ziua!
Am urmatoarea speta: am o casa in mediul rural care in trecut a functionat ca pensiune turistica. Fiind la o distanta de vreo400 de km de localitatea mea de domiciliu,dupa multe inchirieri nefericite,acum am un contract cu o alta persoana care pare dornica sa faca treaba.Am un ctr de comodat pana in ianuarie 2018,dupa care vom negocia ctr de inchiriere.Persoana vrea sa faca anumite modernizari si sa acceseze progr start upplus.Dar poate, el nefiind proprietar,sa primeasca banii?
Si ce pericol e pentru mine ca prop.,chiriasul se poate ridica cu pretentii ca a investit 40000 de euro si sa-mi ia casa?Va rog ,un sfat ar fi binevenit!

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are un fiu in casa parintilor sai? amiali amiali Buna ziua! Sunt o nora disperata!!! M-am casatorit acum 5 ani cu sotul meu si avem si o fetita impreuna. Din momentul in care ne-am casatorit am tot umblat ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari care fura raduistrate raduistrate Salut, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de antenele de pe bloc(telefonie, radiocomunicatii si altele) si daca locatarii din blocul respectiv ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)