avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autorizatie reparatie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autorizatie reparatie auto

Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut un accident cu victima,masina a fost avariata,nu am avut voie sa repar masina pe durta procesului,acum sa incheiat si vreau sa repar masina dar cand sa intamplat accidentul agentul constatator nu mi-a inmanat personal autorizatia a atasato la procesul verbal care a ajuns la dosar.Cum procedez sa obtin autorizatia sau o copie ceva sa repar masina,s-au cineva care a avut un asemenea caz?
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
cristipaky, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:38, 22 Octombrie 2018
Solicitati oficial procurorului responsabil sa va puna la dispozitie autorizatia sau document inlocuitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație reparație auto cristipaky cristipaky Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut un accident cu victima,masina a fost avariata,nu am avut voie sa repar masina pe durta procesului,acum sa incheiat si ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Accident retinere permis 180 zile Xenia508 Xenia508 In urma cu cateva zile am avut un accident auto deoarece nu am acordat prioritate unui autototurism care circula pe un drum principal, eu dorind sa ies de pe ... (vezi toată discuția)