avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autorizație reparație auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autorizație reparație auto

Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut un accident cu victima,masina a fost avariata,nu am avut voie sa repar masina pe durta procesului,acum sa incheiat si vreau sa repar masina dar cand sa intamplat accidentul agentul constatator nu mi-a inmanat personal autorizatia a atasato la procesul verbal care a ajuns la dosar.Cum procedez sa obtin autorizatia sau o copie ceva sa repar masina,s-au cineva care a avut un asemenea caz?
Cel mai recent răspuns: Carmen MATEI , utilizator 17:48, 25 Octombrie 2018
Buna ziua! Formulati o cerere fie la dosarul instantei sa va elibereze o copie dupa autorizatia de reparatie auto, fie de la IPJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie auto cristipaky cristipaky Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut un accident cu victima,masina a fost avariata,nu am avut voie sa repar masina pe durta procesului,acum sa incheiat si ... (vezi toată discuția)
Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)
Imi pot repara masina la scurt timp dupa un accident cu victima? niculina25 niculina25 Buna ziua.Spuneti-mi va rog,daca imi pot repara masina lavariata a scurt timp dupa un mic accident cu victima?Cel de la RAR mi-a dat o hartiuta pentru a mi ... (vezi toată discuția)