avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident în parcare cu autor necunoscut: în această ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident în parcare cu autor necunoscut: în această situație proprietarul trebuie să-și repare mașina pe cheltuiala proprie ?

Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In cursul zilei de azi, unui vecin i-a fost frecata masina in timp ce se afla in parcare publica. Nu stie cine a fost autorul, dar in aceasta situatie trebuie sa-si repare masina pe cheltuiala proprie ?, presupun ca da. Ar mai fi si alta varianta ? Multumesc, daca ma poate ajuta cineva.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 07:38, 30 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult Mihaela Molnar, o zi frumoasa va doresc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in ... silvana25 silvana25 Avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in parcare, accident declarat de către soferul vinovat la politie; - asigurarea vinovatului s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism ... ionel rapeanu ionel rapeanu buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism si un animal salbatic respectiv un porc mistret unde sa produs paguba la autoturism iar ... (vezi toată discuția)
Dauna auto copac cazut lord_costin lord_costin Buna ziua, In urma cu 2 luni am avut parte de un eveniment nefericit. In urma unei vijelii un copac a cazut pe masina mea. Dauna se ridica la aproximativ ... (vezi toată discuția)