avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Schimbare locatie punct de lucru Start up Nation 2017
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Schimbare locatie punct de lucru Start up Nation 2017

Se poate schimba locatia punctului de lucru unde s-a facut implementarea unui proiect pt productie pe start up nation 2017 dupa depunerea ultimei cereri adica dupa 1 octombrie 2018. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Start up nation - monitorizare dupa termenul din contract si ... mariusdcristea mariusdcristea Start Up Nation - monitorizare dupa termenul din contract si decizie de recuperare pentru ca nu ne-am putut prezenta la sediu in 3 zile . Salut, Am ... (vezi toată discuția)