avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Bună ziua,
Titlul de proprietate e pe numele părinților, intre timp au decedat. Succesiunea nu-i facută dar problema e câ nu figurează toate parcelele din registrul agricol in titlu. Incâ nu-i intâbulat nimic. Se mai poate face ceva? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:13, 22 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil că părinții dvs, cand au solicitat titlul de proprietate în baza Legii 18/1991, nu au solicitat decât pe acele parcele. Puteti dezbate succesiunea pe ce aveti in titlu, iar pe restul, să promovați în instanță o acțiune în constatarea proprietății prin uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa ocsike ocsike cum as putea intabula o casa la care ia fost proprietar bunicu si bunica mai mult de 50 ani dar fara sa o intabuleze. Acum au decedat si la inpozit apare ... (vezi toată discuția)
Pamant lipsa din titlu de proprietate isai_lavinia isai_lavinia Buna ziua revin pe forum cu o noua intrebare cum se poate solutiona urmatoarea problema: -dupa mostenirea prin succesiune a mai multor bunuri constat ca ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)