avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare CIV auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare CIV auto

Buna ziua,

Am și eu o mica problemă, am un autoturism care are cartea de identitate plina, nu mai este loc pentru un nou proprietar. Eu sunt actualul proprietar. Însă as vrea sa vând acest autoturism, cum ar trebui sa procedez? Trebuie eu sa merg la RAR și să înlocuiesc CIV-ul pentru ca următorul proprietar să aibă loc sa se treacă sau el va trebui să facă asta după efectuarea tranzacției?
Cel mai recent răspuns: Aditacoita , utilizator 15:43, 5 Ianuarie 2020
Si eu is in aceeași situație!

SilviuSDS a scris:

Buna ziua,

Am și eu o mica problemă, am un autoturism care are cartea de identitate plina, nu mai este loc pentru un nou proprietar. Eu sunt actualul proprietar. Însă as vrea sa vând acest autoturism, cum ar trebui sa procedez? Trebuie eu sa merg la RAR și să înlocuiesc CIV-ul pentru ca următorul proprietar să aibă loc sa se treacă sau el va trebui să facă asta după efectuarea tranzacției?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. dupa mutarea ... mihaipersa88 mihaipersa88 Detin o masina care a fost cu volan pe dreapta. Dupa mutarea volanului, am facut omologarea la RAR, unde mi-a schimbat cartea de identitate, si am primit o ... (vezi toată discuția)
Culoare gresita in civ alina alinus alina alinus Buna seara!Am inmatriculat o masina anul trecut, care este culoarea neagra,Cei de la Rar au gresit Civ-ul si au trecut culoarea gri in talon in loc de negru. ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)