avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Registru casatorii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Registru casatorii

Buna ziua , unde ma pot adresa pentru a obtine mentiuni din certificatul de casatorie ? Casatoria a avut loc in 1961 la sfatul popular raionul N. BALCESCU
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 23 Octombrie 2018
Incercati la Primaria Sectorului 4 ... fostul raion N.Balcescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie certificat de casatorie marxxl marxxl Va rog frumos sa ma ajutati spunandu-mi cum pot obtine o copie a certificatului de casatorie al parintilor mei care s-au casatorit in perioada 1960-1965 pe ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat divort BOSKY BOSKY Buna ziua , unde ma pot adresa pentru a cauta un certificat de divort despre care tot ce stiu este ca a avut loc in anii 60/70 iar ultimul domiciliu comun a ... (vezi toată discuția)
Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)