avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum obligi părintele nerezident fără loc de muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum obligi părintele nerezident fără loc de muncă să plătească pensia de întreținere?

Buna ziua !daca judecătorul a obligat un ,,tatic ,,sa plătească pensie alimentara dar el n o face dar nu are loc de munca cu carte de munca poate fi obligat s o plătească ,?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:00, 14 Februarie 2020
Faceți executare silită pe conturi, bunuri mobile etc. Faceți și plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare AnaKarina AnaKarina Buna ziua.am si eu o intrebare.am divortat de cateva luni iar fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru cei doi copii minori in valoare de 266 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara. Silviulucian Silviulucian Bună ziua! Cumnata mea este divorțată de vreo 3 ani. În urma căsătoriei are fiică în vârstă de 18 ani. În momentul divorțului instanță a ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii ale pensiei alimentare pentru minor Adelina.1988 Adelina.1988 As dorii sa stiu ce pot face in cazul in care tatal fetitei mele nu a platit pensia alimentara de mai bine de 10 luni...cum pot recupera banii care ii revin ... (vezi toată discuția)