avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registru reclamatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registru reclamatii

Buna ziua. Sunt angajata unei firme private de prelucrare piese metalice si din poliuretan si in urma unui control al celor de la garda de mediu ni s-a spus ca trebuie sa avem si un registru de reclamatii. Ce stiti despre asta, este un model anume sau doar un caiet pe care il transformam noi in registru de reclamatii?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:20, 25 Octombrie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_393...
Se indica modul de a depune o sesizare la Protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen? Denisa Stanca Denisa Stanca Ce cod CAEN trebuie sa folosesc dac vreau sa deschid un centru de colecatre fier vechi ? :-/ Nu reusesc sa-mi dau seama #-o (vezi toată discuția)
Piese auto second-hand comandate pe internet cornel2003 cornel2003 buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat ... (vezi toată discuția)
Restaurant zgomotos- cedo- incompetenta in romania veronik veronik In conditiile in care am vecin un restaurant care isi urla manelele in fiecare weekend ( a se intelege vineri, sambata si duminica) si uneori si in timpul ... (vezi toată discuția)