avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere de vacanta la detasati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere de vacanta la detasati

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este valoarea care se acorda unui detasat venit in institutia noastra la data de 12 septembrie 2018 pentru o perioada de 6 luni? Este corect sa i se acorde 1450 lei ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 6 Noiembrie 2018
Se acorda proportional cu perioada lucrata.
si la institutiile publice??...multumesc!
Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță
art.12
...
(2) Cuantumul acordat salariaților, alții decât cei prevăzuți la art. 3 alin. (2), sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
Multumesc! dar...tot in Norme mai scrie..."Art. 3 (2) În cazul salariaţilor din instituţiile şi autorităţile publice, prevăzute de art. 1 alin. (2) din ordonanţa de urgenţă, se acordă o singură indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinaţie"...
Se referă la cuantumul total ... După cum știți cuantumul.inițial era stabilit la 6 salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta 2019 tuilleries tuilleries Buna ziua! Initial, pentru anul 2019 era stipulat ca se vor inlocui voucherele de vacanta cu o prima de vacanta la nivelul salariului minim brut, adica 1900 ... (vezi toată discuția)