avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... securitatea datelor din calculator
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

securitatea datelor din calculator

Buna ziua! Doresc sa aflu daca: in timp ce eram plecata din institutie pentru rezolvarea unei probleme de serviciu, sefa serviciului la indemnul directorului a intrat in calculatorul meu si a facut o modificare la un document fara sa fiu instiintata. Mentionez ca documentul (printat) nu a fost urgent intrucat si astazi (dupa 2 zile) este tot pe biroul ei dar, in calculator detin scanate documente cu caracter personal (decl. de avere si interese) pentru care sunt singura persoana responsabila. Este vorba de activitatea din cadrul Serv. Resurse Umane. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:03, 30 Octombrie 2018
1. Care e întrebarea?
2. De ce țineți documente personale în PC-ul de la birou? Mai lucrați și-n HR...
3. Nu aveți userID și parolă? Atunci nu puteți fi singura responsabilă. Aveți? Blocați PC-ul când plecați de lângă el
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator
Scuze...intrebarea era daca poate avea acces seful de serviciu la indemnul directorului sa intre in calculatorul meu in timp ce eu sunt plecata? PC-ul este parolat dar mi s-a solicitat parola cand am fost in concediu. Sunt documente personale ale angajatilor in PC. ...Multumemsc!
i-ati dat parola? evident ca are acces. cu sau fara indemn. de ce nu v-ati schimbat parola dupa ce v-ati intors din concediu?
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere date revisal ady28 ady28 buna seara, spuneti-mi va rog ,daca am preluat contabilitatea unei societati cu salariati ,ce ma sfatuiti sa fac? cum sa preia revisalul pe calculatorul meu ... (vezi toată discuția)
Violarea casutei postale tonica tonica Buna seara, lucrez intr-o institutie publica pe un post unic si am un calculator care deserveste strict departamentul unde lucrez, in zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu si violarea corespondentei ContSters241137 ContSters241137 Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: acum 6 luni sefa mea a fost deranjata de faptul ca pe perioada concediului ei, eu mi-am neglijat sarcinile de ... (vezi toată discuția)