avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Definitie document fiscal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Definitie document fiscal

Unde as putea gasi definitia documentului fiscal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 14:44, 29 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca exista o definitie in acest sens. Fiscal este tot ce e legat de fisc. Factura fiscala, chitanta fiscala, inspector fiscal, declaratii fiscale. Depinde la ce document va referiti. Un document din care fiscul poate colecta, verifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare rjip la pfa-urgent bianchita bianchita Daca in RJIP am trecut la rubrica Plati toata valoarea trecuta pe factura de la furnizori,deci nu am inregistrat chitantele,sunt pasibila de amenda la ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal? denisa_21 denisa_21 Buna ziua, O societate vinde uneori (o data pe luna, de exemplu) deseuri catre PF neautorizate, activitatea se bazeaza pe vanzarea catre PJ. Am taiat ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu contract pentru medicina muncii??? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, intampin urmatoarea situatie, eu ii spun sefului meu ca este obligatoriu sa incheiem un contract cu o firma care efectueaza ... (vezi toată discuția)