avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea unui Titlu inregistrat la OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea unui Titlu inregistrat la OSIM

Buna ziua! Organizez de 5 ani un concurs a carui titlu l-am inregistrat la OSIM. De curand am gasit publicatii dintr-un alt oras cum ca o alta asociatie foloseste fix acelasi titlu pentru o actiune in acelasi domeniu de activitate cu al meu - si anume evenimente culturale. Mentionez ca l-am contact pe organizator atat telefonic cand si prin email, i-am prezentat acest fapt si dansul nu a fost interesat, ba mai mult mi-a blocat nr de telefon si toate mijloacele de a lua legatura cu el. Dansul a obtinut fonduri europene de la
Primarie pt organizarea acestui eveniment. Ce as putea face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:32, 30 Octombrie 2018
puteti sa-l acuzati de contrafacere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate organiza un festival (de fotografie)? emm92 emm92 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista anumite cerinte speciale din punct de vedere legal pentru organizarea unui festival de fotografie. Doresc sa demarez un ... (vezi toată discuția)
Incasare taxa de participare pt organizarea unui concurs ASCARESA ASCARESA Buna ziua, sunt reprezentantul unei asociatii, un ONG, care are in obiectul de activitate organizarea de activitati pentru copii respectiv concursuri si ... (vezi toată discuția)
Firma/afacere/srl de vanzare!ideala pentru accesarea fondurilor europene. vistarom vistarom Acest anunt se adreseaza in primul rand persoanelor interesate in a-si dezvolta o afacere de succes si de a fructifica avantajele integrarii Romaniei in UE ... (vezi toată discuția)