avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROTECTIA DATELOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROTECTIA DATELOR

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:acum 2 luni mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca dar, numele meu a continuat sa apara in adresa de mail a firmei, ca persoana de contact.
Va rog sa-mi comunicati daca acest lucru este legal.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MAVRODINV , utilizator 12:19, 28 Octombrie 2018
Nu este corect ca numele dvs sa mai figureze pe adresa de mail a fostului angajator.

Solicitati stergerea datelor, iar in caz de refuz sesizati ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla identitatea administratorilor unui sait care publica date personale fara acordul persoanelor in cauza? sau unde reclam? Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua tuturor, poate sa ma ajute cineva cu datele de contact , orice informatie posibila, pentru sit-ul [b]FIRME.INFO[/b] ???? Pe acest sit, sunt afisate ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate nota explicativa marinu30 marinu30 Buna ziua, Mi-a fost ceruta nota explicativa de departamentul juridic la firma unde lucrez si acea nota explicativa a inceput sa circule pe mail-ul firmei ... (vezi toată discuția)
Fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul ... seyyku seyyku fisa postului se poate inmana unui consilier local fara consamtamantul meu si fara o Hcl ,de catre secretarul primariei (vezi toată discuția)