avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aranjamente florale pe comanda
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aranjamente florale pe comanda

Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt pașii de urmat? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Flavia11 , utilizator 00:10, 2 Noiembrie 2018
Sa aveti infiinta la registrul cometului un srl cu activitatea principala pe codul caen 4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet Activitate secundara pe codul caen 4619 Intermedieri in comertul cu produse diverse (are in descriere si comertul cu plante si flori taiate)
Activitatea sa fie autorizata direct pe sediul social cu aceste coduri caen.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)
Pfa cu mai multe caen-uri? adina.s adina.s Buna searaa, Momentan detin PFA pentru prestari servicii web si prelucrare date. Doresc sa pornesc o mica afacere online, si anume comenzi/livrari flori. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infiintare firma avsuciu avsuciu doresc sa infiintez o firma cu specific de vanzare a aranjamentelor cu plante suculente si cactusi. mai exact : cumpar vase, pamant, , pietris si plante, le ... (vezi toată discuția)