avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ANAF recuperare sume necuvenite din ajutorul social
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ANAF recuperare sume necuvenite din ajutorul social

ANAF ANA a făcut calcul pe ultimii 2 ani de cand eram angajată si au ajuns la concluzia ca mi sa acordat mai multi bani si eu trebuie sa achit cumulul descoperit în cei 2 ani (adică 1300 ron) . Am făcut sesizare si in ultimele 4 luni primesc mai putin aj.social....asa cum ei ar.fi trebuit să dea, pt.ca ei vad salariul de la unitate si eu nu puteam lunar sa ma duc.sa depun actele iar eu aveau lunar salariul în fata. Deci ce pot face DACĂ NU E VINA.MEA???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 2 Noiembrie 2018
Ati mai primit un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf....cumul aj. social mariamoldoveanu mariamoldoveanu ANAF a făcut calcul pe ultimii 2 ani de cand eram angajată si au ajuns la concluzia ca mi sa acordat mai multi bani si eu trebuie sa achit cumulul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru in concediu medical. Am instiintat firma la 9 saptamani, mi au fost trimis actele inapoi ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 ... B Geos B Geos Bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 dar sunt insarcinata și voi naște în aprilie 2023. În acest caz când trebuie sa anunț ... (vezi toată discuția)