avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ANAF....cumul Aj. Social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ANAF....cumul Aj. Social

ANAF a făcut calcul pe ultimii 2 ani de cand eram angajată si au ajuns la concluzia ca mi sa acordat mai multi bani si eu trebuie sa achit cumulul descoperit în cei 2 ani (adică 1300 ron) . Am făcut sesizare si in ultimele 4 luni primesc mai putin aj.social....asa cum ei ar.fi trebuit să dea, pt.ca ei vad salariul de la unitate si eu nu puteam lunar sa ma duc.sa depun actele iar ei aveau lunar salariul în fata. Deci ce pot face DACĂ NU E VINA.MEA???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 2 Noiembrie 2018
Trebuia sa contestati decizia ANAF de a restitui acea suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf recuperare sume necuvenite din ajutorul social mariamoldoveanu mariamoldoveanu ANAF ANA a făcut calcul pe ultimii 2 ani de cand eram angajată si au ajuns la concluzia ca mi sa acordat mai multi bani si eu trebuie sa achit cumulul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa noile reglementari din 2011 irina.grosuleac irina.grosuleac Cati bani iau pt. 2 ani la un salariu brut de 1700-1900 ron / luna? Multumesc. (vezi toată discuția)
E abuz al bancii sau e legal sa imi opreasca tot salariul, fara nicio poprire? gigatype87 gigatype87 Buna, O sa incerc sa fiu cat mai explicita si concisa, cu toate ca nici eu nu am inteles exact cum s-a trezit sotul meu fara salar pe card si cat de legala ... (vezi toată discuția)