avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca al asistentului personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca al asistentului personal

Buna seara. Ma numesc Oana si dupa aproape 3 luni de asteptare , Primaria, care a fost fortata de Inspectoratul Teritorial de Munca mi-a intocmit un contract de munca ca asistent personal al fratelui meu care este persoana cu handicap grav. In acest contract la : ''Locul de munca : activitatea se desfasoara la Primaria -----, judetul ----". Acest lucru este corect sau in contract trebuie specificat ca activitatea se desfasoara la domiciliul persoanei cu handicap?
Iar in Fisa Postului imi scrie:" Indeplineste si alte atributii specifice profilului postului pe care il ocupa trasate de primar" -acest paragraf este corect? Si unde as putea gasi un model de contract de munca pentru asistent personal pentru a compara cu contractul care l-am primit?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: P.O. , utilizator 16:16, 4 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modele tipizate de c.i.m. nu o sa prea gasiti ... in contract trebuia specificat ca activitatea se desfasoara la domiciliul persoanei cu handicap
Va multumesc mult de raspuns. Iar in Fisa Postului imi scrie:" Indeplineste si alte atributii specifice profilului postului pe care il ocupa trasate de primar" -acest paragraf este corect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Vă mulțumesc încă o data. Eu nu am semnat contractul pentru ca vroiam o confirmare ca aceste paragrafe sunt legale. Multă sănătate va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau incetare contract de munca Anca C Anca C Buna seara. V-as ruga sa ma sfatuiti intr-o problema. In serviciul in care lucrez exista angajat un asistent personal cu CIM pe perioada determinata. CIM ... (vezi toată discuția)
Continut fisa de post damian oana damian oana Buna ziua Este legal sa am in cadrul fisei de post fraza: \"angajatul indeplineste orice alte sarcini trasate de superiorul direct\" sau ceva asemanator? Va ... (vezi toată discuția)
Fise de post gutab gutab Buna ziua In fisele de post este trecut in mod foarte des expresia: \"[i]Îndeplineşte toate sarcinile trasate de către şeful superior în conformitate cu ... (vezi toată discuția)