ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 relav_2010	                   

Buna ziua.
Locuiesc la parterul blocului (p+4), construit in 1964. 
Deoarece absenez din tara, am imputernicit notarial o persoana care  tine legatura cu ... (vezi toată discuția)
	                    relav_2010	                   

Buna ziua.
Locuiesc la parterul blocului (p+4), construit in 1964. 
Deoarece absenez din tara, am imputernicit notarial o persoana care  tine legatura cu ... (vezi toată discuția)

nana234	                   

am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
	                    nana234	                   

am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)

ContSters233635	                   

ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters233635	                   

ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)