avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Aș dori să achiziționez pe firmă un stoc de marfă ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Aș dori să achiziționez pe firmă un stoc de marfă de la o persoană care a vândut produse pe Amazon. Ce opțiuni am?

Bună ziua.

As dori sa cunosc dacă este posibil (și cum se poate face înregistrarea în gestiune), sa achiziționez pe firma un stoc de marfa (600 pcs), din SUA, de la persoana fizica care a vândut produse pe Amazon.

Sau, dacă sunt alte optiuni de vânzare a unui stoc de 600 pcs în romania. De ex. pe persoana fizica și cu plata taxelor aferente catre stat .

Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 11:36, 17 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca bunurile nu sunt in spatiul comunitar, veti datora TVA la valoare si va trebui sa efectuati import, cu declaratie vamala.
Cum ati rezolvat problema pana la urma? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - achizitie marfuri AlbulescuVP AlbulescuVP Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarele intrebari: - un pfa poate achizitiona marfa din afara spatiului comunitar? - daca da, in ce ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)