avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... frauda card bancar 3 D
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

frauda card bancar 3 D

Buna ziua, cardul meu visa 3D Raiffeisen bank a fost fraudat in data de 1 noiembrie,mentionez ca nu am primit mesaj cu parola pt acceptarea tranzactiilor. si totusi s-au efectuat..am blocat cardul si am depus contestatie la banca .cei de la banca au spus ca va fi solutionata in cateva zile ,,,am mai sunat de 2 ori si ma tot amana ..care este termenul legal de solutionare?...oricum am inteles ca banca estye asigurata impotriva fraudelor si putea sa imi vireze banii inapoi in cont...se pare ca mai vor sa se foloseasca de bani
Cel mai recent răspuns: Dojo , utilizator 16:19, 7 Aprilie 2020
Banca va acoperi pagubele daca dvs. nu ati autorizat personal acele tranzactii, nu azi comunicat datele cardului cuiva care facea inginerie sociala (phishing) si nu este vina dvs. ca acele tranzactii au avut loc (de exemplu prin a instala software piratat pe calculatorul dvs.).
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Dupa cum am spus ...nu am comunicat datele nimanui si nu am instalat software piratat...problema e de ce se tergiverseaza...si care e termenul legal de solutionare ?
Buna.Poti sa-mi spui te rog,cum sa rezolvat cu frauda de pe card.Eu am aceiasi situatie acum ,cu un card Raiffeisen. Astept rezolvarea anchetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara razvancrg razvancrg Buna ziua, Am fost vitima unei fraude bancare pe data de 25.07.2015, din contul meu s-au facut 5 tranzactii online catre UK, in valoare totala de 4700 lei, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. ... Laura.ioana11 Laura.ioana11 Buna ziua! Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor de către banca (e-mail nu era ... (vezi toată discuția)
Plata cu card prin internet lucicasweis lucicasweis Buna seara, Va rog, sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Am o mica agentie de turism , prin care pot emite si bilete de ... (vezi toată discuția)