avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vanzare autovehicul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vanzare autovehicul

Tatal meu mi-a dat mie masina sa acum vreo 3 ani, un Logan din 2006 fara a face un contract de vanzare cumparare. Tatal meu este in Botosani iar eu sunt stabilit in Iasi. Eu as vrea sa vand masina in Iasi si din cate m-am interesat imi trebuie o procura ca sa o pot vinde. Intrebarea mea este daca tatal meu, pe langa copie dupa buletinul meu, trebuie sa aiba actele masinii in original sau copie la el pentru a putea sa imi faca procura la notariat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefan04021988 , utilizator 12:57, 6 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot fi si copii legalizate ale actelor masinii, de obicei notarii cer asa ceva.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut contractul de vanzare cumparare al casei.cum pot obtine o copie? nicky79 nicky79 Am in posesie o casa la tara pe care vreau sa o vand dar nu mai gasesc contractul de vanzare-cumparare.Ce trebuie sa fac si cum trebuie sa procedez ca sa obtin ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)