avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de risc maternal - PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de risc maternal - PFA

Buna ziua,
In cazul unui PFA, se poate lua concediu de risc maternal? In lege scrie ca de risc maternal beneficaza salariatele. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 08:16, 13 Noiembrie 2019
PFA este chiar titularul persoana fizica, prin urmare, nu prea cred ca se poate beneficia de asa ceva. Insa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.
Multumesc de raspuns. Clar intreb la casa de sanatate, insa de 2 zile sun si nu raspunde nimeni si nu pot ajunge pana acolo cateva zile. Multumesc

Cornel Vasile a scris:

PFA este chiar titularul persoana fizica, prin urmare, nu prea cred ca se poate beneficia de asa ceva. Insa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

Buna ziua, Ati rezolvat la Casa de asigurari de sanatate? V-au permis sa intrati in concediu de risc maternal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal pfa Loredanamutu Loredanamutu Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire in ceea ce privește posibilitatea ca o persoana fizica titular al unei Întreprinderi individuale sa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract pe perioada determinata in concediul de risc maternal Pasaricadaniela Pasaricadaniela Buna ziua! Sunt angajata pe perioada determinata pana la data de 31.08.2017. Mentionez ca luna aceasta am intrat in concediu de risc maternal, acordat pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal para24 para24 Daca poate cineva sa ma ajute as avea si eu o nelamurire in legatura cu concediul de risc maternal. As vrea sa stiu daca iau acest concediu de 120 de zle(mi ... (vezi toată discuția)