avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua ! Instanta judecatoreasca hotaraste ca tatal sa plateasca pensie pentru studii copilului ajuns la varsta majoratului, asta dupa lungi asteptari in care timp de doi ani tatal nu a mai platit deloc dar nici acum nu intentioneaza sa plateasca cu toate ca exista o hotarare judecatoreasca, are un serviciu stabil si salariu bun.Ce este de facut in aceasta situatie ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 15:46, 9 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu hotararea judecatoreasca la un executor judecatoresc.
Acesta are posibilitatea sa-i puna poprire pe venituri, astfel incat, lunar i se vor opri banii direct de la angajator.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua.Am 22 de ani,sunt la master an I. Parintii sunt divortati, iar tata(pensionar de aprox.8 ani)este obligat la plata pensiei de intretinere(am hotarare ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)