avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular E 301
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular E 301

Buna seara! Ma numesc Raduta Costel intrebarea mea este daca platesc contributia la casa de pensii pot beneficia de somaj in Spania? Ma ajuta Formularul E 301 imi este necesar? Eu lucrez in Spania pe perioada determinata 4 -5 luni an.Multumesc
Cel mai recent răspuns: radutacostel , utilizator 10:17, 13 Noiembrie 2018
Pentru a beneficia de prestațiile pentru șomaj, un lucrător trebuie să cotizeze la sistemul de securitate socială cel puțin 360 zile în ultimii 6 ani, pentru această perioadă minimă de cotizare având dreptul la plata prestațiilor timp de 4 luni.
Perioada maximă de plată a prestației pentru șomaj este de 24 luni,

[ link extern ] /

In prezent, se foloseste formularul din seria U, respectiv: U1 (E 101).
Va multumesc pentru raspuns, intrebarea mea este sa platesc indemnizatia in romania si sa beneficiez in spania de somaj s au ajutor de somaj sa solicit formularul E 301 si sa ma prezint cu el in spania la Oficina de Empleo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Formularul u1 stefania_pantea stefania_pantea Buna seara, am aflat de la colegii de munca de alta nationalitate ca ei beneficiaza de somaj prin obtinerea formularului u1. As dori sa stiu daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Somaj ue ionut214 ionut214 Am si eu o rugaminte la cine e in masura sa ma ajute cu o informatie.Se poate beneficia de indemnizatie de somaj in Spania daca cel care o solicita a ... (vezi toată discuția)