avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... CONSTATARE SIGILIULUI DE FABRICA A UNUI CONTOR DE ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

CONSTATARE SIGILIULUI DE FABRICA A UNUI CONTOR DE GAZE FALS

Buna ziua,va rog sa ma indrumati cum sa procedez in cazul in care mi s-a schimbat contorul de gaze iar la cel vechi s-a constatat prin verificare metrologica facuta de Engie ca sigiliul de pe contror adica cel de fabrica este fals,iar Engie ma considera ca sa furat gaze si ma obliga sa platesc de 3 ori puterea instalata pe 3 luni adica c.ca 8000 ron sau in instanta, mentionez ca nu am umblat la contor si am un consum regulat ca pentru o centrala ,un aragaz in 3 camere incalzite. La schimbarea contorului de gaze nu specifica niciunde si nu mi s-a aratat sigiliul din fabrica cum arata si ce amprenta are . Ce pot sa fac ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sigiliu engie marian camelia marian camelia Sau schimbat contoarele de gaze iar un sigiliu din plumb nu are un marcaj specific ,spun ei.Acum sunt suspecta de furt...cum dumnezeu pot eu, sa demonstrez ca ... (vezi toată discuția)
Distrigaz - contor infundat de la frig. cum se va calcula consumul anterior? mariafusu mariafusu As dori sa ma informati ,un angajat de la Distrigaz Brasov a venit si mi-a schimbat contoaru de caz care este instalat la parter in scara blocului linga usa ... (vezi toată discuția)
Sigiliu contor gaz Kmmycha1212 Kmmycha1212 Va rog daca se poate, o lamurire: Mi-a fost schimbat contorul de gaz de cei de la compania de furnizare. Motivul a fost ca are ceva rupt, mi-au aratat unde. ... (vezi toată discuția)