avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... confiscarea apartamentului de patre primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

confiscarea apartamentului de patre primarie

Am un prieten care este proprietar al unui apartament intr-un bloc cu risc seismic, in care primaria capitalei a demarat proceduri de reabilitare. Acest prieten nu este de gasit de ceva vreme, iar presedintele asociatiei de locatari m-a contactat pe mine, stiindu-ma ca persoana de contact, si mi-a comunicat ca proprietarul trebuie sa neaparat sa se prezinte la un anumit birou notarial pt a semna o declaratie de acord. De asemenea mi-a comunicat ca daca proprietarul nu se prezinta atunci primaria poate sa-i confiste proprietatea. Este adevarat? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
lilianamcn, utilizator
Cel mai recent răspuns: lilianamcn , utilizator 15:45, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă am conchide trebuie procedat cum am zis eu.
Costurile cu procesul vor fi suportate de proprietar si de aceea este bine sa se evite un proces care va fi pierdut.Este mult mai economicos si eficient juridic sa mearga avocatul si sa rezolve.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză pentru risc seismic Cccv Cccv 1.In cazul în care avem suspiciuni asupra cladirii in care locuim și solicitam expertiza , cine suportă cheltuielile ecpertizei 2.Suntem 2 proprietari ... (vezi toată discuția)
Obligatii primarie pentru cladirile din cateogriile de risc cutremur BX BX Pana in 1996 categoriile de urgenţă (U1-4) reprezentau prioritatea începerii lucrărilor de consolidare a clădirilor expertizate tehnic. Pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Bloc incadrat grad seismic u3 cristina_pop cristina_pop Buna ziua. Doresc sa vand un apartament ce se afla intr-un bloc incadrat la U3 grad seismic. Stiu ca nu este acceptat de banci pentru credit. Pot face o ... (vezi toată discuția)