avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru o asociație de proprietari este perceput lunar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru o asociație de proprietari este perceput lunar un Fond de Investiții despre care nu pot obține informații în privința gestionării. Care pot fi repercusiunile în cazul în care aș refuza să-l plătesc?

Buna ziua dragilor,
As avea nevoie daca se poate de cateva infromatii cu privire la HG1588 - Art. 17.
Pentru o asociatie de propietari este perceput lunar un Fond de Investitii .
Mentionez faptul ca acesta exista de 24 de luni. Asociatia nu imi poate da nicio informatie cu privire la cum au fost gestionati acesti bani, in ce au fost investiti, daca au fost investiti . Mai mult decat atat, cei de la departamentul de contabilitate imi spun ca nici ei nu au acces la aceste informatii deoarece asociatia nu beneficiaza ce un comitet executiv .
Ce se poate face in aceasta situatie ?Oare cu cine ar trebui sa iau legatura pentru a afla mai multe informatii ?
Care sunt oare repercursiunile in cazul in care as refuza sa platesc acest Fond de Investitii ? Mentionez faptul ca acum 2 ani am semnat o fisa in care imi exprimam acordul cu privire la acest fond de investiii insa singura problema e ca din ceea ce s-a promis, nu s-a facut.

Multumesc frumos,
Madalin
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: alexandru1990sm , utilizator 16:12, 23 Noiembrie 2018
Buna ziua Flory_mr ,
Multumesc frumos pentru mesaj.
O sa fac o cerere in scris catre Presedintele Asociatiei, cerere in care sa mi se dea toate informatiile cu privire la aceste cheltuieli.
20 lei lunar nu este o suma colosala insa 20 lei inmultit cu sute de apartamente ... lunar sunt stranse niste sume colosale...
Multumesc mult de tot :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica noua lege a asociatiilor de proprietari neranegrescu neranegrescu Legea nr. 34/2015 mai este valabila in conditiile noii legi? Nu de alta dar la noi NICIODATA nu s-a procedat la informarea proprietarilor, ba mai mult, la ... (vezi toată discuția)
Reparație acoperis Ada Monica Ada Monica Bună. Avem mare nevoie de un sfat. În timpul unei furtuni mari , acoperișul blocului a fost smuls. Trebuie reparat urgent . Mentionez ca e un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Listele de plată sunt ilegal calculate dacă nu au la bază hotărâri ale adunărilor generale anuale, convocate conform legii nr. 196/2018, art. 47, 48 și 53 ! flory_mr flory_mr Am găsit pe Internet un articol extrem de explicit care arată obligațiile unui administrator de Condominiu, în care aproape la fiecare articol se arată ... (vezi toată discuția)