Probleme după înstrăinarea autoturismului: deși am făcut totul legal, am primit o amendă pentru lipsă rovinietă emisă la 2 luni după aceea. Unde să mă adresez ca să se rezolve problema?
buna seara...am si eu o nelamurire, poate ma ajuta cineva...
in septembrie 2018 am vandut unui cetatean masina mea mai veche si am incheiat la finante contractul de instrainare-dobandire...in contract scrie clar ca dobanditorul a preluat calitatea de proprietar, preluand toate obligatiile, inclusiv transcrierea masinii pe numele lui in termen de 30 de zile, altfel masina va fi scoasa din circulatie...totusi, zilele astea am primit o amenda acasa pt. ca masina vanduta nu avea rovinieta pe 4 noiembrie, adica mai mult de 30 de zile de la incheierea contractului de vanzare-cumparare...eu ma gandesc ca omul nu a trecut masina pe numele lui in termenul de 30 de zile si circula fara nicio treaba, desi, conform legii, masina trebuia deja scoasa din circulatie, asta, probabil, din cauza ca intre finante si politia rutiera comunicarea e defectuoasa...avand procesul verbal de constatare a contraventiei, plus contractul de vanzare-cumparare din septembrie, unde ar trebui sa ma adresez sa se rezolve problema?...multumesc
Impozit masina
play
am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)