avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vizarea certificatelor de concediu medical de catre ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vizarea certificatelor de concediu medical de catre medicina muncii

Buna ziua, este obligatorie avizarea de catre medicul de medicina muncii a certificatelor de concediu medical?
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 12:52, 23 Noiembrie 2018
poate va pot ajuta urmatoarele link-uri
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o situatie neclara din partea angajatorului. am transmit catre ... Ema Nico Ema Nico Am o situatie neclara din partea angajatorului. Am transmit catre angajator o scrisoare medicala prin care medicul ginecolog imi recomanda concediu sarcina cu ... (vezi toată discuția)
Pasi obtinere concediu de risc maternal Vio S. Vio S. Buna ziua, Va rog mult sa imi spuneti si mie care sunt pasii pentru obtinerea concediul de risc maternal. Eu sunt insarcinata in 17 saptamani si am o ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt insarcinata in 20 de sapt. am anunțat angajatorul ... AAMM AAMM Bună seara Sunt insarcinata in 20 de sapt. Am anunțat angajatorul din sapt 7 de sarcina. Atunci am renunțat la turele de 12 h si am trecut la ture de ... (vezi toată discuția)