avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto fara acte

Am vandut o masina in 2006 si nu am facut acte de vanzare cumparare cu noul propietar si acum doresc sa-mi radiez acest auto /
Cel mai recent răspuns: ContSters97923 , utilizator 17:25, 14 Noiembrie 2009
Daca refuza sa incheie actul de vinzare va puteti adresa judecatoriei pentru a obtine o hotarire de constarae a acestei vinzari
Nu puteti radia masina pana cand nu faceti dovada ca ati instrainat-o. Cu actul de instrainare mergeti la politie sa o radiati si apoi la primarie, la taxe si impozite, pentru a va sterge pe dvs. din evidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina vanduta tibi2015 tibi2015 In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez? addac addac Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina radiata gimike gimike In 2003 a fost vanduta Dacia cu act de vanzare cumparare iar noul proprietar nu a inscris masina.In noiembrie 2011 ne vine o somatie de plata pentru impozit ... (vezi toată discuția)