avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente ce se pun la dispozitia cunparatorului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente ce se pun la dispozitia cunparatorului de catre dezvoltator.

Am cumparat un apartament nou de la dezvoltator. In afara de contract nu am nici un alt document.Dezvoltatorul avea obligatia legala sa-mi predea unele documente :autorizatie de constructie,dosarul tehnic de racordare la gaze,schema instalatiei electrice,etc ?Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Seceleanu Ion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Seceleanu Ion , utilizator 12:46, 29 Noiembrie 2018
Cartea tehnica a apartamentului (contine toate documentele legate de ctie, inclusiv autorizatie de ctie. si PV de receptie finala, schema electrica), documentatia de alimentare cu gaze plus cartea tehnica ISCIR a centralei termice daca exista instalata, documentul de inregistrare apartamentului in cartea funciara si la cadastru, documentatia legata de certificatul energetic.
Cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat. Este posibil sa regasiti mentiune ca ati primit toate documentele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare acte centrala apartament vgabriel07 vgabriel07 Buna ziua, Am cumparat in urma cu un an un partament intr-un bloc nou construit care dispune de centrala. Dezvoltatorul a colaborat cu o firma pentru ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse la o casa cumparata, probleme cu dezvoltatorul dragosh69 dragosh69 Buna ziua. Am o problema estrem de deranjanta si nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie. Anul trecut am achizitionat o casa in com Crevedia. Am fost atras de ... (vezi toată discuția)
Documentatie tehnica gaze gelutzu30 gelutzu30 Buna ziua . Am primit o notificare de la ENGIE ca imi expira verificarea tehnica la gaze dar in sistemul lor nu figurez cu aparate de combustibili gazosi puse ... (vezi toată discuția)