Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara !
As dori sa stiu cum se procedeaza pt a se ridica o poprire . Mama are un credit cu care a ramas in urma cu cateva luni deoarece venitul ei s.a redus. Are o.pensie de boala si avea si o pensie handicap care intre timp i a fost retrasa. Am anuntat la Garanti dar nu i.a interesat , desia platit o asigurare . Am vrut chiar sa prelungim contractul ca sa scada rata pt ca nu mai putea plati aceeasi suma lunar . Dupa cateva luni a inceput sa plateasca atat cat putea lunar , aprox jum din suma , si am inceput sa primim instiintari ca vom fi executati silit , lucru care s.a si intamplat f repede ,au pus poprire si pe pensia pe care o mai are si pe salariul fratelui meu care figura ca si coplatitor. Am discutat cu firma care a preluat aceasta situatie , am solicitato plata esalonata si ne au pus sa facem o cerere pe care au trimis.o la Garanti si asteptam un raspuns. Dar nu stiu daca vom rezolva ceva . Spuneti.mi va rog cum e mai bn sa procedam.
Cel mai recent răspuns: AGdamian , utilizator 21:05, 25 Noiembrie 2018
Poprirea instituita nu poate fi ridicata decat in doua (sau trei) modalitati, fie achitati datoria, fie creditorul poate solicita ridicarea popririi dupa o intelegere cu dvs.
Sau, daca exista motive si daca mai sunteti in termen, printr-o contestatie la executare (cu mici sanse).
Va multumesc !!

trandafir2 a scris:

Poprirea instituita nu poate fi ridicata decat in doua (sau trei) modalitati, fie achitati datoria, fie creditorul poate solicita ridicarea popririi dupa o intelegere cu dvs.
Sau, daca exista motive si daca mai sunteti in termen, printr-o contestatie la executare (cu mici sanse).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi blocate dupa acord de plata Corin.S Corin.S Buna ziua! Dupa instituirea unui sechestru pe bunuri si a popririlor pe conturi, am facut un acord de plata cu executorul judecatoresc pentru a plati suma ... (vezi toată discuția)
Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia ... Moise Daniela Moise Daniela Buna ziua. Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia pot face sa mi se ridice sechestrul de pe masina, pus de același executor care mi-a pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita raetchiconstantin raetchiconstantin Am un imprumut la o banca si,fiind pensionat pe caz de boala gradul 3 si sub tratament permanent,nu am mai putut achita trei rate lunare totalizand 2430lei.Am ... (vezi toată discuția)