avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna RCA cu decontare directa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna RCA cu decontare directa

Buna ziua,

In cazul unei daune auto RCA cu decontare directa pe baza devizului intocmit de asigurator, cat dureaza pana se livreaza banii in contul asiguratului din momentul transmiterii catre asigurator a cererii de despabubire?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:15, 26 Noiembrie 2018
Maxim 10 zile.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deviz dauna asigurator tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare. (vezi toată discuția)
Despăgubire rca. care sunt termenele și procedurile de stabilire a sumei? C L. C L. Buna ziua ,sunt Cristian,cu deosebit respect va rog sa-mi comunicati,care este termenul legal de despagubire rca si daca asiguratorul trebuie sa ma informeze ... (vezi toată discuția)
Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)