avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... diferenta consum energie electrica cu contor nou montat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

diferenta consum energie electrica cu contor nou montat

Buna ziua,
in luna aprilie a.c. mi s-a inlocuit contorul de energie electrica, clasic cu unul electronic, din initiativa furnizorului.
Dupa peste 7 luni de la montaj consumul actual, constant este de 5 kW/zi, in timp ce vechiul contor ineregistra o medie de 12,5 - 13 kW/zi. Consumatorii electrici sunt aceiasi si cu aceiasi utilizare.
Cred ca este tardiv sa cer acum o verificare metrologica a vechiului contor, dar pot cere furnizorului sa-mi recalculeze pentru o perioada de timp (sa zicem un an) consumul conform noului consum inregistrat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:44, 26 Noiembrie 2018
Nu puteti cere furnizorului asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)