avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drum servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drum servitute

Buna ziua, urmeaza sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, iar evaluatorul mi-a cerut o opinie juridica referitoare la legalitatea latimii drumului de acces.Latimea drumului de acces este de 2.33 m.Ce pot face in acest sens?Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
gigi iordache, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:56, 27 Noiembrie 2018
cereti unui avocat sa va redacteze o opinie juridica asupra latimii drumului de servitute.
din ce stiu, latimea minima legala este de 3.5m, insa partile contractante pot conveni si altminteri, fiindca vorba de o cauza civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere liv23 liv23 Am cumparat un tren de 500 mp acum 4 ani dezmembrat din alt teren . La cumparare am dobandit servitute de trecere pe terenul declarat drum de servitute de 487 ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare-drum de servitute sarrahdam sarrahdam Buna ziua, Am cumparat un activ(fabrica) de la un lichidator si am obtinut hotarare judecatoreasca de intabulare (lichidatorul nu vroia sa faca ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute liliana2022 liliana2022 doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema: suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)