avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contributie asiguratorie contract de mandat asociatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contributie asiguratorie contract de mandat asociatii proprietari

Buna ziua,
A aparut cumva o modificare incepand din noiembrie 2018, privind retinerea de contributie asiguratorie pentru munca la contract de mandat presedinte asociatie de proprietari? Programul cu care lucrez o pune 0, dar eu nu gasesc nimic referitor la modificare. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 20:40, 30 Noiembrie 2018
Sectiunea potrivita pt intrebarea dvs este Dreptul Muncii -> www.avocatnet.ro/forum/15/Dr...
E o problema a declaratiei 112. Conf legii, CAM trebuia platita si pana acum, conform normelor ANAF cica nu. Dar cum normele nu-s mai tari decat legea, ar trebui platite. Mai intrebati in sectiunea indicata.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce cont se virează contribuția asiguratorie pentru muncă? această contribuție se plătește și pentru contractele de mandat? Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu In ce cont se varsă contribuția asiguratorie pentru muncă, în cotă de 2,25%, prin OPFV2018 ? La BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. ? (vezi toată discuția)
Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua, am o intrebare in legatura cu contributiile sociale: persoanele cu contract de mandat din asociatie nu mai platesc contributii asiguratorii de ... (vezi toată discuția)