avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Listele de plata contin multe date personale. V-as ruga cateva reguli de urmat,pentru a nu incalca Regulamentul UE de protectie a datelor personale (rubrici scoase din lista, afisarea sa se faca in interiorul cladirii, este nevoie de acord scris al proprietarului cand le solicitam anumite date etc}. Legea 196/2018 prevede afisarea nr.cont asociatie, tel pers din conducere etc. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:58, 28 Noiembrie 2018
1-Asociatiile de proprietari nu fac parte din categoria entitatilor sub incidenta dispozitiilor adtelor cu caracter persoanl
2-Reprezentantii asociatiei de proprietari pot hotari eliminarea precizarii in listele de intretinere a numelui si prenumelui locatarilor consemnand numai numar apartament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liste asociatie de proprietari daniela.mica@gic.ro daniela.mica@gic.ro Buna ziua, avand in vedere ultimele amenzi acordate asociatiilor de proprietari privind nerespectarea Regulamentului 679/2016-prelucrarea datelor cu caracter ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal VictorArditti VictorArditti Asociatia de proprietari are, prin prisma noii legi a datelor cu caracter personal, voie sa imi spuna numele si prenumele la avizier pentru restante? Ma rog, ... (vezi toată discuția)
Nume locatari pe panou Vulturudac Vulturudac Bună ziua, am niște vecini care și au șters numele de pe panoul cu locatari aflat la parterul blocului.Ei obișnuiesc sa facă mici infracțiuni și ... (vezi toată discuția)