avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Liste asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Liste asociatie de proprietari

Buna ziua, avand in vedere ultimele amenzi acordate asociatiilor de proprietari privind nerespectarea Regulamentului 679/2016-prelucrarea datelor cu caracter personal, in cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte, a fost initiat de catre presedintele de asociatie un document in care proprietarii si-au exprimat acordul sau dezacordul privind afisarea la avizierul asociatiei a numelui si prenumelui in cadrul listei de cheltuieli lunare, pe cutiile postale si la interfon. Avand in vedere ca raspunsurile au fost si pro si contra afisarii numelui si prenumelui, cum ar trebui procedat , nu se mai afiseaza aceste date pentru niciun proprietar sau se afiseaza doar pentru cei care au fost de acord?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:08, 21 Noiembrie 2019
Nu vad rostul afisarii numelui. Daca este trecut numarul apartamentului, este suficient.
Buna ziua,
Din ce cunosc...datele se pot prelucra cu acordul posesorului asa ca...la cei ce au exprimat acordul se pot scrie aceste date, la ceilalti...numarul la apartament.
Exista dispozitii specaile care prevad fara exceptie ca asociatiile de proprietari nu au dreptul sa afiseze liste de intretinere care sa fie consemnat numele si prenumele locatarilor
Unde este lege speciala,asociatia de proprietari nu detine nici autoritatea s nici competenta sa dispuna hotarari contrare dispozitiilor speciale in vigoare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ynocentta,
Puteti sa ne aratati une sunt prevazute asemenea exceptii?
Sigur, poporul roman a trait pana acum in copaci. Am intrat cu totii in UE si trebuie sa ne conformamam directivelor UE, dar nu am vazut si nici nu am inteles ce ziceti.
Va asigur ca am achizitionat documentatie serioasa despre tot ceea ce "zic" aceste Regulamente, dar nu am intalnit asa ceva.
Pe de alta parte - cum sa apara o LP cu pozitii - nume prenume si altele, doar nr. de ap.?
Incerc sa nu vorbesc prostii, asa ca ma limitez si ma opresc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele de bloc nu vrea sa afiseze nimic din cauza regulamentului (ue) nr.679/2016 ariadna_2023 ariadna_2023 Presedintele de bloc refuza sa afiseze la avizier hotararile Adunarii generale a Asociatiei de proprietari, hotararile comitetului executiv, datele de contact ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari Eelly Eelly Listele de plata contin multe date personale. V-as ruga cateva reguli de urmat,pentru a nu incalca Regulamentul UE de protectie a datelor personale (rubrici ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal VictorArditti VictorArditti Asociatia de proprietari are, prin prisma noii legi a datelor cu caracter personal, voie sa imi spuna numele si prenumele la avizier pentru restante? Ma rog, ... (vezi toată discuția)