avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Videochatul, prostitutie mascata !
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Videochatul, prostitutie mascata !

Videcohatul , prostitutie mascata

Hamarsold300
Utilizator
20:33, 28 Noiembrie 2018
Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de fapt o prostitutie mascata. Fetele se duc la interviu, acolo sunt pozate, apoi sunt amenintate ca daca nu intretin relatii sexuale cu clientii, pozele sunt facute publice. Unele fete sunt pipaite la zonele intime chiar de fetele care se ocupa cu recrutarea lor. Din pacate, aceasta meserie este legala, dar in spatele ei de fapt se ascunde prostitutia mascata. Patronii ademenesc fetele cu sume de 3000 de euro, dar fetele nu castiga in realitate nici macar 2000 de lei / lunar. ( patronii promit chiar 500 euro la interviu ) . Videochaturile nu declara la fisc nici veniturile reale, deci in acest domeniu este evaziune fiscala foarte mare, statul roman are mari pierderi. Din pacate nimeni nu vrea sa stopeze aceasta mafie. Ce se poate face atunci ? Care e parerea dvs ? Toate aceste lucruri mi-au fost povestite de o fata care practica videochat. Majoritatea fetelor sunt din familii sarace, sau familii dezorganizate.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Hamarsold300 , utilizator 22:47, 29 Noiembrie 2018
Nu cred ca ma mintea acea fata, majoritatea fetelor nu au locuri de munca, si nu le angajeaza nimeni, chiar daca unele au facultate, si atunci decat sa moara de foame, fac videochat. Partea proasta este ca acele fete trebuie sa se dezbrace, si nu e deloc frumos pentru o fata sa se dezbrace, dar in fine, fiecare e liber sa faca ce vrea, Pana la urma in Romania . nici prostituatele nu prea patesc nimic, li se da o amenda, pe care si asa nu o platesc, si apoi se duc din nou si stau pe strazi .
Le las pe videochatiste cu pasarica goala , dar nu e frumos ceea ce fac, mai ales ca pe site-urile astea minorii pot sa intre foarte usor.
Doar nu o sa fiu tampit sa le dau videochatistelor bani, ca sa incurajez mafia !
In prezent prostituatele nu mai patesc nimic pentru ca nu mai exista infractiunea de prostitutie.
Se poate aplica o amenda contraventionala.

Coruptia atinge in general puteri mai inalte decat justitia...desi exista un echilibru al puterilor in stat.
Justitia este a treia putere in stat dar nu exista o ordine anume in realitate...

Parlamentul da legile si justitia le aplica dar daca legea este incalcata justitia poate interveni chiar impotriva celor care au dat legea.
Teoretic da, dar sunt zeci de judecatori care au incalcat dreptul de proprietate al oamenilor care au fost nationalizati de comunisti, CEDO a obligat Romania sa plateasca despagubiri uriase, iar judecatorii care nu au respectat dreptul de proprietate nu au patit nimic. Sunt cazuri când judecatori au condamnat oameni nevinovati la ani grei de puscarie si nu au patit nimic. Deci judecatorii sunt un fel de Dumnezei in Romania care nu patesc nimic, taie si spanzura. A se vedea cazul Țundrea , de exemplu. [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Hamarsold300, utilizator

Alte discuții în legătură

Videcohatul , prostitutie mascata Hamarsold300 Hamarsold300 Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de ... (vezi toată discuția)
Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)