avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pivnita blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pivnita blocului

Imi spuneti va rog de ce in impozit ma pune sa platesc si teren intravilan dau ceva de genul.eu locuiesc la bloc si pivnita blocului e ocupata de locatarii vechi .noi cei noi nu avem acces la pivnita .e corect?ce as putea face in privinta asta?vreau sa stiu ce spatiu mi se cuvine mie ?
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 11:03, 1 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune ... Vlad_mirza Vlad_mirza Buna ziua, Sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune 2 uscatoare si mai multe boxe, mai multi locatari ocupa deja boxele de la subsolul blocului ba ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Izolatie subsol bloc Lucia29 Lucia29 La parterul blocului sunt 6 apartamente.Unul din acesti proprietari a facut cerere ca asociatia de proprietari sa-i izoleze pe toata suprafata apartalentului ... (vezi toată discuția)