Eu nu am intrebat de ce vreme de 2 ani tatal nu a facut plangeri si reclamatii. Doar dvs aveti ca reprezentare a afectiunii parintesti plangerile si reclamatiile. Eu m-am referit la faptul ca tatal afirma ca nu cunoaste unde locuieste fiul sau, desi admite ca stie unde invata.
Ia cititi dvs mai cu atentie ce a scris utilizatorul, in loc sa cautati, acolo unde nu veti gasi, inconsistente ale opiniei mele:
In ultimul timp fiul meu , in virsta de 13 ani, nu mai vrea sa ma vada sau sa-mi vorbeasca, cu toate ca eu caut sa vorbesc cu el. Nu cunosc adresa unde s-au mutat, dar stiu unde invata fiul meu.
Ce spune utilizatorul? Ca a vorbit cu pustiul care "nu mai vrea" (deci la un moment dat a vrut) sa-si vada tatal si despre care nu stie unde locuieste, desi stie unde invata. Si ce mai spune utilizatorul? Ca aceste lucruri, adica refuzul de a-si vedea tatal si de a vorbi cu el, au aparut "in ultimul timp". Deci nu pana demult tatal relationa cu fiul.
E o intrebare fireasca ce s-a intamplat si ce a determinat aceasta schimbare si cum de tatal relationa cu fiul sau, fara sa stie unde locuieste acesta. Aceasta situatie de fapt m-a facut sa intreb ce a facut tatal timp de 2 ani. Si repet, nu m-am referit la plangeri si reclamatii!