avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge la magazin, de un individ care o întreabă când sunt eu la lucru ca să vină el la ea. Ce pot să fac dacă se mai întâmplă? Nu vreau să apelez la violență

Buna ziua. Nevasta mea de fiecare data cand merge la magazin la noi in comuna o opreste un tip si o intreaba ce schimb sunt eu la lucru ca sa vina el la ea. Nevasta mea spus ce se intampla. Eu am vb cu tipul si iam explicat sa nu mai faca asa ceva. Acum am intrebarea ce pot sa fac daca se mai intampla pentru ca nu vreau sa apelez la violența?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 02:15, 6 Decembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar fi o solutie legala si ar putea sa fie dovedit oricum, chiar si fara martori.

~ Conținut șters la cerere ~

maman1 a scris:

Dar, dacă îi aplică o corecție si vagabondul nu are martori ca a fost agresat,ar fi o soluție ? Ăsta în cazul că,informand poliția nu se rezolva nimic.

Daca agresiunea e infractiune @Maman feceti instigare la comiterea unei infractiuni. Asta e hartuire, daca politia n-o sa intervina, mai eficient ar fi organizarea unui flagrant: pui sotia sa-l minta ca sotul lucreaza, obsedatul pervers vine, dar surpriza, sotul il surprinde in fapt, filmandu-l din sifonier.
Buna ziua,

Eu nu sunt avocat dar, daca imi permiteti, din empatie fata de sotia dvs, imi pot exprima parerea ca femeie, agresata de nenumarate ori de comportamente similare..

O geanta peste ochi ar fi o solutie buna daca e doar obraznic, nu si violator. Pt psihopati ar putea parea o incurajare.

Tot solutia domnilor avocati imi pare cea mai buna, mai ales daca individul are si probleme psihice sau comportament violent.

Doar asa stie ca politia il are in vizor si ca nu e bine sa treaca la pasul urmator. Cea mai mare teama a unui agresor este ca victima sa nu se intoarca impotriva sa si sa se schimbe rolurile, caci atunci nu stie ce sa faca, ii e teama si se retrage.

Cel mai bine este sa urmati sfatul avizat al domnilor avocati iar daca va doriti puteti lua masuri in plus: un spray cu piper pt sotie, o prietena care sa o insoteasca, etc.

maman1 a scris:

Corect. Soluția cea mai bună este să ascultați sfatul dlui avocat. Altfel va complicați. Dar totuși,daca îi arde soția o geantă peste ochi ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Maman...si in geanta sa fie o caramida sau doua? Hai sa ne intoarcem la seriozitate. Violenta va atrage violenta...Pregateste tel ptr a inregistra individul (sunet ar fi de ajuns) si cand il vezi in drum pe hartuitor, apasa pe inregistrare cu telefonul in buzunar sau, de ce nu la vedere. Dupa care mergi frumusel la sectia de politie si expuneti problema in scris asa cum a fost deja sugerat. Fara violenta verbala / fizica...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
tomaion, utilizator

Alte discuții în legătură

Hartuire permanenta bogdan2305 bogdan2305 Salutare, Vreau să vă spun că sunt plin de nervi. O să vă relatez pe scurt povestea, astfel încât să înțelegeți de ce s-a ajuns la capitolul ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)